Forfatter |Publiceret den 21 april, 2024|3.2 min læsning|

Drømmer du om en skiferie i de østrigske alper uden at bruge en formue? Bare rolig, Østrig byder på masser af muligheder for en budgetvenlig skiferie! Få de bedste tips til en billig skiferie, og find de billigste skisteder i Østrig.

Hvor meget koster en billig skiferie i Østrig?

Hvis du ønsker en billig skiferie til Østrig, skal du regne med at bruge mellem 3.500 og 7.000 kr. pr. person for en uge, inklusive indkvartering og liftkort. Prisen på en billig skiferie i Østrig kan variere betydeligt afhængigt af dine præferencer. Et godt tip til at holde prisen nede er at undgå højsæsonen. Januar og marts er ofte billigere end vinterferien i februar og juleferien i december. Hvis du booker tidligt, får tilbud i sidste øjeblik eller udnytter særlige kampagner som Black Friday, kan du også opnå betydelige rabatter. Det er altid værd at tjekke forskellige tilbud for at finde flere besparelsesmuligheder.

Prisbillige skisteder i Østrig

Mindre kendte skiområder tilbyder som regel de samme pister og faciliteter som de større, populære, men til en lavere pris. Når alt kommer til alt, handler skiløb om at nyde sneen og samværet med venner og familie. Hvis du leder efter et billigt skisted i Østrig, er der flere muligheder. For eksempel er Zillertal Arena et godt valg, som er kendt for sit store skiområde og rimelige priser. Der er mange forskellige pister og moderne faciliteter, som sikrer en god oplevelse uden at tømme pungen. Leder du efter en budgetvenlig destination i Østrig for begyndere og familier? Vælg St. Johann i Tyrol. Skiområdet Wilder Kaiser-Brixental er et andet godt valg med rolige pister og en venlig atmosfære. Indkvarteringerne her koster betydeligt mindre end på store skisteder.

Alpbachtal-Wildschonau

Foto: Landsbyen Wildschönau i Østrig.

Billige indkvarteringsmuligheder

Generelt er lejligheder og chalet det mest økonomiske valg. Det giver dig mulighed for at lave mad til dig selv i stedet for at spise ude hver dag. En god mulighed for at forbedre dine madlavningsevner! Det kan også være en mulighed at bo er sted, der tilbyder enten hel- eller halvpension, men det vil selvsagt være en dyrere fornøjelse. Et godt tip: Kg efter indkvarteringer i landsbyer lige uden for skiområdet, da de er ofte billigere. Tag skibussen fra din indkvartering til pisterne. Så kan du også bruge den gratis med dit liftkort!

Skibus i Østrig

Foto: Skibus i de østrigske alper.

Hvordan sparer du på skiundervisning og dit liftkort?

Liftkort kan ofte være en stor udgift på skiferien. Med Sunweb er det dog billigere, da du altid får dit liftkort med i prisen. Derudover kan du booke forskellige tilkøb som skilektioner og udstyr via Mit Sunweb. Gør det i god tid for at spare ekstra og være sikker på, at de ønskede muligheder er tilgængelige. Et lille tip, hvis du er på udkig efter skilektioner: Kig efter gruppetimer, da de som regel er meget billigere end privatlektioner. Og sørg for at være godt forberedt med det rigtige udstyr, se vores pakkeliste, så du ikke glemmer noget på din skitur!

Billig rejse og transport

Den billigste måde at komme til din skiferiedestination på er i bil, især hvis du deler omkostningerne med venner eller familie. På den måde kan du tage meget med dig og slipper for at betale bagagegebyr. En anden overkommelig mulighed er at rejse med bus. Er du endnu ikke helt sikker på, hvilket transportmiddel der passer dig bedst? Så tjek vores blog: Sammenligning af transport til din skiferie.

Skiferie i bil

Foto: Generelt er det billigere at køre i bil til din skidestination.

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter jeg har fået børn, sætter jeg stor pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
21 april, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar