Forfatter |Publiceret den 25 september, 2024|5.2 min læsning|

Hvorfor vælge mellem skiløb og afslapning, når du kan få begge dele? I denne blog kan du læse om de 5 bedste skisportssteder med wellness og spa, som vil løfte din skiferie til det næste niveau. Fra de vidtstrakte franske Alper til de charmerende østrigske skiområder og de fredfyldte skandinaviske vinterlandskaber – disse destinationer tilbyder den perfekte blanding af eventyr og ro. Tag på skiferie med stil og med al den luksus og wellness, du kan ønske dig!

1. L’Amara – Frankrig

L’Amara i Avoriaz er drømmestedet for en luksuriøs skiferie i Frankrig! Det ligger i det livlige hjerte af skiområdet Portes du Soleil, hvor du har direkte adgang til hele 650 kilometer sammenhængende pister. Stå på ski fra landsby til landsby, fra dal til dal og endda fra Frankrig til Schweiz – dit eventyr starter lige uden for døren! Dette store område byder på uendelige muligheder for både begyndere og erfarne skiløbere.

Efter en eventyrlig dag på pisterne kan du slappe af i den opvarmede pool eller saunaen. De stilfulde lejligheder med panoramaudsigt gør dette til den perfekte destination for en romantisk tur for to i bjergene.

Perfekt til: Par, der ønsker at kombinere luksus med masser af wellness og pistekilometer.

L´Amara

Foto: Tag en dukkert i spabadet med en fantastisk udsigt over pisterne!

2. Chalet Sandy – Frankrig

Chalet Sandy i Les Deux Alpes er ideelt for familier, der elsker kombinationen af luksus og komfort. Beliggende i et af de største skiområder i de franske Alper er der en bred vifte af pister til alle niveauer. Feriestedet er kendt for sine fremragende sneforhold og byder på masser af udfordringer for både skiløbere og snowboardere.

Denne chalet byder på en afslappende atmosfære, helt perfekt til familier. Mens børnene hygger sig i spillerummet, kan du slappe af i saunaen eller hygge dig med en stille aften i din komfortable chalet. Denne luksuriøst chalet har den ideelle balance mellem afslapning og hjemlig komfort. Og lad os være ærlige, hvem vil ikke gerne have det?

Perfekt til: Familier, der ønsker at kombinere luksus og komfort i en hyggelig chalet med masser af afslapningsmuligheder.

Chalet Sandy

Foto: Et kig ind i den hyggelige stue i Chalet Sandy.

3. VAYA Fieberbrunn – Østrig

Er du klar til en luksuriøs skioplevelse i Østrig? VAYA Fieberbrunn ligger i den fantastiske Tyrol-region, tæt på det populære Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn. Med omkring 270 kilometer pister kan du stå på ski fra den ene landsby til den anden – rigeligt til at tilfredsstille selv den mest entusiastiske skiløber, med alt fra lette blå pister til udfordrende sorte.

Efter en spændende dag på pisterne kan du slappe helt af i de omfattende wellnessfaciliteter. Der er sauna, dampbad og en opvarmet udendørs pool, hvor du kan lade op efter dine alpine eventyr. Start dagen med en solid morgenmad, og slap af om aftenen med en raffineret 4-retters middag. Dette luksushotel har alt, hvad du behøver for at lindre dine muskler og genoplade din energi!

Perfekt til: Alle, der er på udkig efter en luksuriøs skiferie i Østrig med omfattende wellnessfaciliteter og fantastisk mad.

VAYA Fieberbruun

Foto: Nyd en forfriskende dukkert efter en dag med eventyr på pisterne.

4. VAYA Sölden – Østrig

VAYA Sölden kan du opleve luksusskiløb, når det er bedst. Dette resort ligger i den berømte Ötztal-dal og giver direkte adgang til den berømte Rettenbach-gletsjer, hvor du kan nyde udfordrende nedkørsler i stor højde! Avancerede skiløbere vil elske de spændende pister, mens begyndere kan forbedre deres færdigheder på de lavere pister.

Efter en dag fyldt med eventyr kan du slappe af i det luksuriøse wellnessområde med finsk sauna, infrarød sauna og opvarmet indendørs pool. Og hvis du tror, at dagen er forbi, har du endnu ikke opdaget den hyggelige lounge med åben pejs – perfekt til at reflektere over din dag på pisterne. Vores VAYA Resorts ligger i flere populære skisportssteder i Østrig, og de tilbyder alle høj kvalitet og luksuriøse omgivelser, der er perfekte til en luksusferie.

Perfekt til: Par, der ønsker både eventyr og luksus på deres skiferie.

Vaya Solden

Foto: Slap af med en fantastisk panoramaudsigt over bjergene.

5. Lodge Hundfjället – Sverige

For at afslutte top fem med stil: Lodge Hundfjället i Sverige. Denne luksuriøse chalet er det perfekte sted til en skiferie med et strejf af skandinavisk magi. Den ligger i det enorme skiområde Sälen, som er et af de største i Skandinavien, og tilbyder alt, hvad du behøver for at få en uforglemmelig skiferie. Fra skiløb og langrend til skøjteløb og snescooterkørsel – her kommer du aldrig til at kede dig. Området er ideelt for familier og byder på både blide pister og eventyrlige nedkørsler.

Og når det er tid til at slappe af, kan man dyppe sig i de brændefyrede saunaer eller udendørs bade. Selve hytten er en blanding af skandinavisk charme og komfort, hvilket gør den til det perfekte sted for en eksklusiv skiferie i smukke omgivelser.

Perfekt til: Familier og par, som ønsker at kombinere luksus og afslapning i et betagende vinterlandskab.

Lodge Hundfjallet

Foto: Den fantastiske indendørs pool med udsigt over de sneklædte omgivelser.

Uanset om du drømmer om en luksuriøs skiferie i Østrig eller leder efter et wellnessresort i Frankrig, så tilbyder disse fem resorts den ultimative kombination af luksus og afslapning! Vil du have endnu flere eksklusive skioplevelser? Dyk ned i vores Excellent indkvarteringer for at finde et skatkammer af luksusresorts, eller gå all-in med en All inclusive skiferie og lad dig forkæle fra top til tå. Vælg dit ideelle luksusskisportssted, og gør dig klar til et vintereventyr, du sent vil glemme!

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter jeg har fået børn, sætter jeg stor pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
25 september, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar